Hammer Patriot

HAMMER PATRIOT

HAMMER Patriot e здрав, работен телефон за тези, които търсят просто телефон. Произведен с една единствена цел - да се експлоатира при екстремни условия. Водоустойчив и с пълна защита срещу проникване на прах това е телефонът, който може да работи в най-тежки условия. Той има 2.4-инчов дисплей, 2MP камера, Bluetooth и фенерче, а батерията, с капацитет от 1800 mAh, осигурява до 10 дни в режим на готовност. Всичко това е съчетано в компактен и съвременен дизайн.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Твърдост и стил. Дизайнът на HAMMER Patriot се отличава с подчертани спортни акценти.

 

ЕКРАН

2,4 инчов TFT LCD екран с резолюция 240 х 320 пиксела (167PPI). 

КАМЕРА 

Фотоапарат с 2MP сензор, LED светкавица и запис на видео.

НИВО НА ЗАЩИТА

Подсиленият корпус е сертифициран по IP68 и има пълна защита срещу проникване на вода и прах. Издържа до 30 минути под 1,5 метра вода.

УДАРОУСТОЙЧИВ

Твърдият и масивен корпус е устойчив на удар и падане (тест на падане 1,5 м). Здравината на HAMMER Patriot се постига от подчертано грубия корпус.

ДВЕ SIM КАРТИ

HAMMER Patriot разполага с две SIM карти, за да могат да бъдат организирани служебни и лични контакти удобно, в един телефонен апарат.

БАТЕРИЯ

Li-ion батерия с капацитет 1800mAh дава до 20 часа разговори и до 10 дни в режим на изчакване.

МУЛТИМЕДИЯ

Вграденото FM радио и MP3 плеър гонят скуката, а с допълнителната microSD карта памет може да бъде разширено мястото за музика и снимки до 32GB.