Процедура за онлайн покупка на кредит от TBI

НОВ ПРОЦЕС ПО КАНДИДАТСТВАНЕ ОНЛАЙН

С партньорите ни от TBI Bank реализирахме нов процес за кандидатстване онлайн, който изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя. Всичко това се случва изцяло онлайн. След като изберете продукт на сайта mobivil.com, благодарение на калкулатора разположен под всеки един артикул, можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си. След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към TBI Bank, следва обаждане от екип “Онлайн обслужване на клиенти“ на TBI Bank *Предвид текущата ситуация, това може да отнеме до 1 работен ден. При одобрение, служителят на TBI Bank ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща и към Абилити Груп ЕООД и ние се свързваме с Вас за уточняване на доставката. В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към търговеца /лв./“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв или при личното получаване на продукта, срещу касов бон. Ангажимента ви по заплащане на последващите вноски е към TBI Bank и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини. TBI Bank – лесен, безопасен, удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.

ЗА СТОКОВ КРЕДИТ КЪМ „ТИ БИ АЙ БАНК“ ЕАД МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ:

Физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи, на които си плащат осигуровките.

ОДОБРЕНИЕ: от 15 минути до 2 часа
СРОК: от 3 месеца до 36 месеца
РАЗМЕР: от 100 лева до 10 000 лева

ПРОЦЕДУРА ЗА ОНЛАЙН КАНДИДАТСТВАНЕ:

Основни стъпки:
1. КЛИЕНТЪТ избира стоката, която иска да закупи на изплащане и натиска бутона „Купи с TBI Pay”. Ако КЛИЕНТЪТ иска да закупи повече от една стока, първо добавя отделните стоки в кошницата и после натиска бутона „Купи с TBI Pay”.
За мобилни телефони максималният срок на кредитиране е 24 месеца!

2. С помощта на специално разработен Ти Би Ай Банк ЕАД калкулатор, КЛИЕНТЪТ лесно може да се ориентира за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане, за да избере най-удобния за него вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора. За да продължи напред, КЛИЕНТЪТ трябва да даде
своето съгласие за обработка на личните му данни поотделно, на три места, с тикчета. За целта може да се запознае с документа „Заявление-Декларация за установяване на договорни отношения “ По този начин той извършва електронно изявление, че е запознат и приема условията.

3. КЛИЕНТЪТ попълва форма със следните данни – Трите имена, ЕГН, e-mail, тел. за връзка, адрес по лична карта, адрес за доставка на стоката. Ако КЛИЕНТЪТ е избрал някаква застраховка, то след полетата за личните данни, ще трябва да даде и съгласие да му се направи и съответната застраховка.

4. След като КЛИЕНТЪТ потвърди цялата информация по поръчката, се генерира заявка, която отива при ТЪРГОВЕЦА. Ако стоката е налична, ТЪРГОВЕЦЪТ изпраща заявката към TBI Bank на адрес: online@tbibank.bg за оценка.

5. Служител на Ти Би Ай Банк ЕАД ще се свърже с КЛИЕНТА в рамките на работното време на Банката от 9:00 до 19:00 ч., на посочените от него телефони и ще допълни необходимата информация за исканото финансиране.

6. КЛИЕНТЪТ ще получи четирицифрен код за верификация на своя телефон, след което ще получи на своя мейл Стандартен Европейски формуляр за параметрите на кредита.

7. При одобрение, КЛИЕНТЪТ ще получи мейл с електронно копие на своя Договор, както и шестцифрена еднократна парола с SMS, с която да подпише своя Договор и другите съпътстващи документи, като Застрахователна полица, ако КЛИЕНТЪТ си е направил застраховка.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА ОТ КЛИЕНТА КЪМ ТЪРГОВЕЦА:
При връщане на стоката от КЛИЕНТА в законния 15 дневен срок за онлайн продажбите, независимо от причината, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява Ти Би Ай Банк ЕАД, за да бъде анулиран договора на КЛИЕНТА с E-mail на адрес: contracts@tbibank.bg .

КАК СТАВАТ ПЛАЩАНИЯТА ПО ДОГОВОРИТЕ:

– Чрез банков превод
– Чрез автоматично плащане от Вашата банкова сметка
– В офисите на банката
– Чрез сайта www.ePay.bg (код на търговец: 65 000)
– На банкомат чрез системата B-pay (код на търговец: 65 000)
– На касите на Easy Pay, Офис 1, Fast Pay и др.