• myPhone HAMMER AXE PRO
 • EVOLVEO Q5
 • EVOLVEO X3
 • EVOLVEO X1
 • home
   Telefon za vryzka s mobivil.com

  NoNDA ZUS интелигентно зарядно

  NoNDA ZUS интелигентно зарядно
  Стара ценa:
  79 лв. с ДДС
  Нова ценa:
  65 лв. с ДДС
  Гаранция:
  12 месеца
  Запитай
  Сравни


  ZUS не е обикновенно зарядно за кола. Свалете приложение за вашия iPhone или Android смартфон.  Умното зарядното за автомобил ZUS е носител на награди за дизайн RED DOT и iF Design Award за 2016 година.

  Зареждайте устройствата си най-бързо

  Зарядното устройство ZUS е не само красиво - но и мощно, с двата USB по 2.4А всеки, електронните устройства се зареждат ДВА ПЪТИ по-бързо, отколкото с обикновени зарядни устройства.

  ZUS ще намери вашата кола

  ZUS ще запази автоматично местоположението при паркиране, а специалното приложение за вашия смартфон ще ви заведе обратно до автомобила.

  Паркинг аларма

  Забравете за скобите и глобите, използвайте таймерите на приложението.
  :

  Активно следене на акумулатора

  Специализираният софтуер на приложението следи нивото на напрежението на акумулатора и дава предупреждение, в случай на нетипично поведение. Изключително полезно за зимните месеци.

  Споделяне на местоположение

  Приложението може да даде информация за мястото на паркирания автомобил на избран потребител. Можете да следите няколко ZUS устройства поставени в различни автомобили.

  ZUS има два реверсивни USB изхода

  Омръзнало ли ви е, да не успявате никога от първият път, да поставите USB кабела? Край на излишните нерви и опити - това е първото USB зарядно за кола със реверсивни USB изходи. За него няма значение как ще поставите кабела.

  ElegantShine осветяване на USB изходите

  Колкото и да е тъмно, благодарение на ElegantShine, USB изходите са осветени с мека и приятна светлина, за да можете да поставите зарядният кабел с едно движение в зарядното устройство.

  ZUS е единственото зарядно, отговарящо на стандартите на Американската армия MIL-STD-810G 

  Издържа на екстремно високи температури, благодарение на специално създадената от ZUS охлаждаща система. А за да е първокласно дори на допир, зарядното е изработено от висококачествени материали от Bayer, а металните елементи са с покритие от Титан.

   
  Група Параметри
  ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Производител NoNDA ZUS
  Тип интелигентно зарядно за автомобил с локатор
  Възможности локатор и зарядно с два осветени реверсивни порта с мощност 2.4Ah,
  Съвместимост телефони, таблети и навигации
  Други NoNDA ZUS