• myPhone HAMMER AXE PRO
 • EVOLVEO Q5
 • EVOLVEO X3
 • EVOLVEO X1
 • home
   Telefon za vryzka s mobivil.com

  Goal Zero Nomad 7 PLUS

  Goal Zero Nomad 7 PLUS
  Ценa:
  199 лв. с ДДС
  Гаранция:
  12 месеца
  Запитай
  Сравни

  Goal Zero Nomad 7 PLUS Goal Zero Nomad 7 PLUS Goal Zero Nomad 7 PLUS Goal Zero Nomad 7 PLUS

  Nomad 7 PLUS(7W) е портативен соларен панел от най-висок клас, създаден по иновативна технология да бъде по-лек и по-умен, предназначен за зареждане на мобилни USB устройства директно от силата на слънчевата енергия. Подвижната стойка и индикатора за слънчевата интензивност осигуряват оптимално зареждане на вашите устройства. Премахва нуждата от електричество, като използва единствено силата на слънчевата енергия и по този начин щади природата. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  Get to know Nomad 7 PLUS

  • Интелигентно зареждане на телефони – Nomad 7 PLUS зарежда телефони и USB устройства директно от слънцето. Разполага с интелигентна електроника и динамичен автоматичен режим за рестартиране, които оптимизират изходящото напрежение, така че да съответства на нуждата от електричество на вашето устройство като предпазват батерията му от презареждане и изтощаване.
  • Индикатор за слънчева интензивност + Разпределитена кутия това, което прави Nomad 7 PLUS интелигентен. LED индикатора сигнализира за степента на силата на слънчевата енергия и по този начин се получава незабавна обратна връзка на оптималното разположението на соларния панел, за най-доброто зареждане на вашите устройства.
  • Комбинативност и издръжливост подвижната стойка осигурява оптимален ъгъл за позициониране на соларния панелтова, както и естествена сянка за устройствата по време на зареждане. Високо устойчив на атмосферни влияни. Създаден е от материал, който лесно се почиства от дъжд и сняг.
  • Автоматичен режим за рестартиране Nomad 7 PLUS е единствения продукт на пазара, който разполага с такава възможност. Проследява историята на енергийния поток към вашето устройството, като прави разлика между момента на пълно зареждане на батерията и прекъсване поради други причини (липса на слънчева светлина, сянка и т.н.). При нарушаване на мощността поради други причини Nomad 7 PLUS автоматично се свързва отново към вашето устройство, за да бъде то напълно заредено, като не се изисква допълнителна работа от ваша стрна.
  • Гаранция за качество Goal Zero е световен лидер в производството на преносима соларна енергия. Продуктът е разработен и тестван в най-суровите климатични условия на земята, от полюс до полюс и гарантирано осигурява необходимата енергия за вашите устройства във всяка една ситуация/.
  • Съвместимост -Nomad 7 PLUS е съвместима с повечето USB/12V устройства (без таблети). Идеален за: iPad, iPod, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone, Smartphone, Cameras, GoPro, Drone

   
  Група Параметри
  ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Производител GOAL ZERO
  Тип Слънчев панел
  Възможности изход - USB
  Съвместимост Универсална
  Други Goal Zero