• myPhone HAMMER AXE PRO
 • EVOLVEO Q5
 • EVOLVEO X3
 • EVOLVEO X1
 • home
   Telefon za vryzka s mobivil.com

  Goal Zero Nomad 28 PLUS

  Goal Zero Nomad 28 PLUS
  Ценa:
  499 лв. с ДДС
  Гаранция:
  12 месеца
  Запитай
  Сравни

  Goal Zero Nomad 28 PLUS Goal Zero Nomad 28 PLUS Goal Zero Nomad 28 PLUS

  Nomad 28 PLUS(28W) е портативен соларен панел от най-висок клас, създаден по иновативна технология предназначен за зареждане на мобилни USB устройства директно от силата на слънчевата енергия. Подвижната стойка и индикатора за слънчевата интензивност осигуряват оптимално зареждане на вашите устройства. Премахва нуждата от електричество, като използва единствено силата на слънчевата енергия и по този начин щади природата. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  Как работи соларния панел Nomad 28 PLUS

  Соларния панел Nomad 28 PLUS е направен да зарежда лесно всички USB устройства директно от силата на слъчевата енергия. Необходимо е само да отворите панела и да го насочите към Слънцето. Индикатора за слънчева интензивност ще ви информира за най-доброто разположение, което е необходимо за оптимално зареждане на вашата техника. Слет това включете телефона или USB устройството си към разпледелителната кутия и се възползвайте от свободната слънчева енергия, която Майката природа ни дава.

  Всички необходими кабели за зареждане на преносимите захранвания Sherpa и соларните генератори Yeti се намират в разпределителната кутия на панела. Също така, можете да свържете няколко соларни панела Nomad PLUS или Nomad, за повече мощност при зареждане на вашите устройства.

  • Интелигентно зареждане на телефони Nomad 28 PLUS зарежда телефони и USB устройства директно от слънцето. Разполага с интелигентна електроника и динамичен автоматичен режим за рестартиране, които оптимизират изходящото напрежение, така че да съответства на нуждата от електричество на вашето устройство като предпазват батерията му от презареждане и изтощаване.
  • Индикатор за слънчева интензивност + Разпределитена кутия това, което прави Nomad 28 PLUS интелигентен. LED индикатора сигнализира за степента на силата на слънчевата енергия и по този начин се получава незабавна обратна връзка на оптималното разположението на соларния панел, за най-доброто зареждане на вашите устройства.
  • Комбинативност и издръжливост подвижната стойка осигурява оптимален ъгъл за позициониране на соларния панелтова, както и естествена сянка за устройствата по време на зареждане. Високо устойчив на атмосферни влияни. Създаден е от материал, който лесно се почиства от дъжд и сняг.
  • Автоматичен режим за рестартиране соларните панели от серията Nomad PLUS са единствените продукти на пазара, който разполага с такава възможност. Проследяват историята на енергийния поток към вашето устройството, като правят разлика между момента на пълно зареждане на батерията и прекъсване поради други причини (липса на слънчева светлина, сянка и т.н.). При нарушаване на мощността поради други причини Nomad 28 PLUS автоматично се свързва отново към вашето устройство, за да бъде то напълно заредено, като не се изисква допълнителна работа от ваша стрна.
  • Chaining свързването на повече от един соларен панел във верига, позволява да събирате повече енергия и да зареждате по-бързо вашите устройства. Може да качите капацитета на мощноста до 150W, което прави около 5 соларни панали Nomad 28 PLUS. Ние ви препоръчваме да се възползвате максимум от 4 панела, тъй като колкото повече кабели се използват, от панел към панел, толкова се увеличава и загубата на мощност по веригата.
  • Гаранция за качество Goal Zero е световен лидер в производството на преносима соларна енергия. Продуктът е разработен и тестван в най-суровите климатични условия на земята, от полюс до полюс и гарантирано осигурява необходимата енергия за вашите устройства във всяка една ситуация/.
  • Съвместимост -Nomad 28 PLUS е съвместима с повечето USB/12V устройства. Идеален за: iPad, iPod, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone, Smartphone, Cameras, GoPro, Drone, Tablet

   
  Група Параметри
  ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Производител GOAL ZERO
  Тип Слънчев панел
  Възможности изход - USB
  Съвместимост Универсална
  Други Goal Zero